Rólunk mondták

Ossza meg velünk véleményét!

Márta

2018.04.04. 10:02:00

Kedves Ágnes!

Március közepén kértünk infúziót Apukám számára.  Három napig sikerült, azt követően már nem. Apukám márc. 19-én elment közülünk.
Köszönöm, hogy segítettek, külön is nagyon köszönöm Ildikó nővérnek az emberségességét, kedves megjelenését, türelmét. Már nem lehetett Apán segíteni, elengedtük. Hálásak vagyunk hosszú életéért, sokakat gazdagító szolgálataiért. 35 éven át lelkész, tanított, rengetegen szerették. Köszönöm, hogy Önök is próbáltak segíteni.
A temetésen sok száz ember emlékezett meg róla. Igazi hálaadó istentisztelet volt.

Még egyszer köszönöm az ügyintézést!
Tisztelettel

Márta

Szilveszter

2018.03.21. 10:03:00

Kedves Ferencz Rita!
Nagyon szépen köszönjük a tájékoztatást, továbbítom a levelét családomnak és megbeszéljük, hogyan tovább. Az lenne a kérésem, hogy indítsuk el a 24 órás felügyelet szervezését, mert ilyen módon az állandó felügyelet is biztosítva lesz és anyagi kondíciói is valóban jobbak. Nagyon nagy a valószínűsége, hogy emellett döntünk.
Szeretném megköszönni Önnek azt, hogy ilyen gyorsan és rugalmasan tudott biztosítani számunkra nagyon értékes segítséget.

Üdvözlettel: Szilveszter

Ferenc

2017.03.20. 10:13:00

Kedves Szilvia!


Hálásan köszönöm édesapám ápolásában nyújtott segítségüket, elsősorban  Máriának és Emesének. Nélkülözhetetlen volt számunkra az elmúlt időszak átvészelésében és Papa gondozásában. Különösen sokat segített Mária az utolsó héten, amikor a kórházba is bejárt Papához.
Igyekeztünk mi is minél több időt mellette tölteni, hogy segítsünk ...
amennyire csak lehetett ... életének utolsó napjaiban. Úgy hozta az élet, hogy éppen Máriára jutottak talán a legnehezebb pillanatok.
H. Ferenc

Mária

2017.01.09. 10:13:00

Kedves Nurse Szolgálat,
Nagyon hálás vagyok Önöknek, hogy mindvégig milyen nagy gondossággal látták el a gondozók a feladatokat Anyu mellett és hogy az élete utolsó időszakában a romló állapota ellenére minőségi életben lehetett része.
Hálás vagyok Önöknek mindezért! Köszönöm a munkaájukat.

Mária

Paul

2016.05.06. 15:37:00

I would like to take this opportunity to express my gratitude to the nurse that was with us on Tuesday evening/Wednesday morning. I think it was Kata; forgive me if I have this wrong.

Tragically, my wife passed away on Wednesday morning. The nurse dealt with this with both great professionalism and compassion. She also handled the process thereafter with the same skill.

I cannot express how grateful I am for her presence here. She is a great credit to your company, and I thank you so much for providing me with her service.


Kind regards,
Paul.

Éva

2015.08.17. 12:12:00

Kedves Erika !

Szuper szolgáltatás, le a kalappal.
Nagyon köszönöm.
 
Mit freundlichen Grüßen
Eva

Nikolett

2015.08.14. 12:10:00

Jó napot!

Nagyon köszönünk minden segitséget és részvétet...
Szeretettel gondolunk magukra..
Köszönettel
S. Nikolett és családja

Ilona

2015.07.22. 15:59:00

Nagyon köszönöm a segítségüket!

I. Gábor

2015.03.19. 15:50:00

Családunk nevében meg szeretném köszönni a kiváló szolgáltatásukat is az elmúlt időszakban. A kirendelt ápoló fantasztikusan jó munkát végzett, édesapám es egész családunk maximálisan meg volt vele elégedve. Gyakorlott ápolóként jó érzéke van nemcsak a szakmai részéhez a feladatnak, hanem empátiával az emberi részéhez is. Több hasonló helyzetben levő ismerősnek, barátnak ajánlottuk Önöket. Sok sikert kívánok Önöknek.
I. Gábor

Gabriella

2014.05.07. 11:41:00

Szeretném megköszönni Önöknek segítőkészségüket és segítségüket, nehéz helyzetünkben, amelyet tovább súlyosbított tapasztalatlanságunk, nagyon sokat jelentett nekünk az Önök gyors és szakszerű intézkedése. Mi maradéktalanul elégedettek vagyunk az Önök által munkatárs munkájával, szakszerűsége lenyűgöző, személyisége és kedvessége megkönnyítette mind fizikai jellegű, mind lelki problémáinkat.

Őszintén nagyon-nagyon hálás vagyok munkájukért!

Még egyszer köszönök mindent!

Gabriella

Pál

2014.03.28. 10:27:00

Nagyon köszönöm a munkájukat, kedves hozzáállásukat. Külön köszönöm Editnek és Annának az áldozatkész gondozását és a türelmüket Anyám utolsó napjaiban! Üdvözlettel: Pál

Szilvia

2013.07.16. 14:43:00

Örök hálával emlékezünk vissza arra az időszakra, amikor drága Nagymamám mellett életünk legnehezebb időszakában csodás ápolónők voltak, akik úgy és olyan szeretettel ápolták, mint ha a saját édesanyjuk lenne. Köszönet a segítőkészségért, rugalmasságért, empátiáért, és azért a segítségért is, amit én személy szerint már három alkalommal kaptam azóta! Óriási biztonságérzet úgy élni, hogy tudom, hogy ha baj van, mindig számíthatunk Rátok/Önökre! Köszönjük!!! B. Szilvi és családja

Mariann

2013.03.19. 11:51:00

Tisztelt Nurse Háziápolási Szolgálat!

Nagyon hálás vagyok az Önök szolgálataiért, hiszen több évre visszamenő kapcsolatunk során Önök mindvégig a legmagasabb szintű ápolási szolgáltatást nyújtották, korrekt, rugalmas és körültekintő módon jártak. el. Ezért mind a magam, mind pedig édesapám nevében fogadják őszinte köszönetünket a legjobbakat kívánva a jövőre, üdvözlettel,

Mariann

Mátyás

2012.12.22. 15:05:00

A megelégedettségi kérdőívükben a kérdésekre adott maximális pontszámok nem is tudják kellőképpen kifejezni elégedettségemet, mind az "irodában" dogozók, de különösen Erzsike és Irénke áldozatos, lelkiismeretes munkáját tekintve. Külön köszönet ezúton is nekik. Boldog ünnepeket kívánva, köszönettel, H. Mátyás

Péter

2012.12.17. 15:05:00

Nagyon örülünk hogy megtaláltuk az Önök Szolgálatát! Nagyon kedvesnek es lelkiismeretesnek találjuk mind a gondozókat, mind a koordinátort. Köszönjük!

Pál

2012.12.15. 15:07:00

Tisztelt Laskovics Gergely Úr! Magam részéről Édesanyámmal való törődésüket mind a szolgálat kiküldött ápolói, vonatkozásában, mind központjuk tűrőképessége vonatkozásában első osztályúnak ítélem. Elismerésre méltó munkatársainak tűrőképessége, anyám sokszor reggel még imádja őket, másnap meg az állapotából fakadóan kibírhatatlan. Ezért bízom szolgáltatásukban továbbra is. Munkájuk őszinte tisztelője, Cs. Pál

S. Jánosné

2012.12.14. 15:03:00

Ha hasonló helyzetbe kerülnék nagy valószínűséggel újból Önöket választanám. Sok nagyon kellemes munkatársukat ismertem meg. További sok sikert kívánok!

Eleonóra

2012.11.30. 15:27:00

2012. november 30-i, munkatársukkal folytatott telefonbeszélgetésemre hivatkozva,  szeretnem az Önökkel kötött ápolási szerződést 2013. január 1-i hatállyal felmondani. Egyúttal szeretném jelezni Önöknek, hogy az Önök szolgáltatásaival a legmesszemenőbben meg voltunk elégedve, az együttműködés jobb nem is lehetett volna, minden kérésünkre találtak megoldást. Külön szeretném megköszönni, hogy Ildikó munkatársukat küldték édesanyám ápolására. A legnagyobb hozzáértéssel, szakértelemmel, empátiával es végtelen türelemmel bánt Alzheimer-kóros anyukámmal. Hálánkat alig lehet szavakba foglalni. Remélem, ha a továbbiakban meg szükségünk lesz az Önök szolgáltatásaira, bizalommal fordulhatunk Önökhöz.
Köszönettel édesapám – M. János-  nevében is, L. Eleonóra

Tímea

2012.09.28. 15:01:00

Még egyszer nagyon köszönjük a türelmüket és Ildikónak azt a szerető gondoskodást, mellyel nagymamánkra vigyázott és segített az utolsó napokban is nekem és a családunknak.
Nagyon hálásak vagyunk ezért!

Mónika

2012.03.01. 15:01:00

Köszönjük együttérzését és még egyszer szeretném megköszönni az Önök segítségét, es hangsúlyozni szeretném, hogy mindkét ápolónő, mind Emike, mind Erzsike elsőrangú munkát végeztek. Sőt mondhatnám, hogy egy családtag sem ápolhatta volna odaadóbban Édesanyánkat.
Ebben a nehéz szituációban nagyon megkönnyítettek helyzetünket.

Judit

2012.01.20. 14:23:00

Örömmel tájékoztatom, hogy édesanyám szépen és gyorsan javul, s szeretné februártól már önállóan élni életét. Kérését elfogadva , ezúton szeretném megköszönni eddigi munkájukat , s a további " ránézést " ezúton lemondani. Maximálisan elégedettek voltunk Önökkel, s köszönjük a segítséget. Ha a jövőben bármilyen megoldandó feladatunk lenne gondozás terén, biztosan ismét Önöket fogjuk megkeresni.

Irma

2010.07.20. 15:46:00

Ahogy telefonon is jeleztem, sajnálattal jelentem be, hogy felmondom az édesanyám, otthoni ápolási szerződését. Sajnos az utóbbi egy hónapban az állapota oly mértékben romlott, hogy bentlakásos ápolási intézményt kell keresnünk. A Háziápolási szolgálattal mindvégig teljes mértékben meg voltam elégedve, és ahogy eddig, is, úgy a jövőben is fogom ajánlani más hasonló gondokkal küszködőknek. A július hónapot ki fogjuk fizetni teljes egészében, és megkérjük Zsókát, hogy még egy pár napig látogassa édesanyánkat a kórházban.Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash playerContent on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

  • Nurse Háziápolási Szolgálat
  • 1074 Budapest, Vörösmarty u. 16-18. P1
  • Tel.: (06-1) 999-4292
  • haziapolas@haziapolas.hu
  • design: nodesign